Anne Amundsen

Anne vokste opp i Rakkestad og har erfaring fra ulike salg-/serviceyrker. Til vår store glede har hun blant annet jobbet med salg av bakeutstyr og hun har en stor lidenskap for baking – noe som ofte «drypper» på oss i form av de lekreste og mest smakfulle kaker! Hun har tre sønner og er «nybakt» bestemor.

Anne har vært hos oss siden september 2013 og har siden den gang spilt en viktig rolle hos oss! Hun jobber med forskjellige oppgaver for kunder innen ulike bransjer. Fra og med 2019 jobber hun også i vårt lønnsteam. Anne er ofte den første du møter når du ringer oss og serviceinnstilt som hun er vet vi at er du i de tryggeste hender. Hun er svært opptatt av at våre kunder skal ha en god opplevelse og følger tett opp. Nøyaktighet er også noe som ligger naturlig for Anne, og som kommer våre kunder til gode. Anne er engasjert, fleksibel og gjør sitt ytterste for å være med å skape merverdi for våre kunder.

Regnskapsbransjen er i stadig endring og denne utfordringen har Anne tatt på strak arm. Hun utfordrer seg selv og bidrar til å utvikle Concepta Partner. Anne er omsorgsfull og en viktig del av det gode og sosiale arbeidsmiljøet vi har! Vi setter stor pris på å ha Anne på laget!