Hanne Sundås

I overkant av 8 år har Hanne utgjort en stor del av Concepta Partner. Med fartstid i regnskapsbransjen siden 2004, og autorisasjon som regnskapsfører siden 2010 innehar Hanne mye verdifull erfaring og kompetanse. Hun er spesielt dyktig på komplekse problemstillinger og oppdragsgjennomføring, har god kjennskap til og erfaring fra systemene vi benytter og bidrar alltid til å finne gode løsninger. Med denne bakgrunnen er det naturlig at Hanne har rollen som fagansvarlig for regnskap her hos oss. Dette innebærer at en del av hennes tid brukes til å drifte og utvikle kjerneområdet vårt regnskap.

Hos Hanne er det alltid mulig å få hjelp og gode råd. Hun strekker seg langt for sine kunder og kollegaer – noe begge setter stor pris på. Hun er en viktig bidragsyter til både det faglige og det sosiale miljøet!

Hanne er bosatt i Rakkestad med mann og to barn. På fritiden blir det ofte en gåtur i skogen, og hele familien deler interessen for gamle biler og turer med bobil. For de av kollegaene som ikke liker lange kjøreturer byr Hanne på hyggelige oppdateringer fra flott norsk natur via sosiale medier. Vi andre har gjennom skjermen fått oppleve røff Nord-Norsk natur med midnattsol fra veiene mot Nordkapp og smale (skumle) veier ned mot fjordarmer på Vestlandet.

Vi setter stor pris på å ha Hanne med på laget!