Marius Isebakke

Som nyutdannet regnskapsfører startet Marius hos oss i 2010. Vi hadde allerede en Isebakke-bror med på laget og gledet oss stort over at Marius også ønsket å bli en del av Concepta Partner. I 2012 fikk han sin autorisasjon og har med tiden blitt partner. Det er mye positivt å si om Marius, og vi vil særlig trekke frem stikkordene kunnskapsrik, grundig og nysgjerrig. Han har stor tillit både blant kunder og kollegaer og er en god og verdifull sparringspartner. En person man gå til for gode råd eller om man trenger å drøfte ulike problemstillinger og utfordringer er godt å ha!

Marius er opprinnelig «raksting», og vi har måtte akseptere at han har flyttet til Fredrikstad. Der bor han sammen med sin kone og to barn. Familien har nylig gått i gang med hytteprosjekt på fjellet, og vi følger spent med på prosessen fra sidelinjen. Vi aner at det også i fremtiden kan bli noen teamsmøter fra Marius stasjonert på hyttekontoret.

Lun humor og gode kommenterer er en bonus hos Marius som vi setter stor pris på! Omsorgsfull og med glimt i øyet er han med å skape god stemning og bidra til vårt gode sosiale miljø! Takk for at du er en del av laget Marius!