concepta_regnskap_1

REGNSKAP

Et regnskapssystem tilpasset dine behov vil gi deg tid til å fokusere på egen kjernevirksomhet. Vi leverer skreddersydde regnskapstjenester, med fleksible løsninger som kan gi deg dette. Våre kunder kan gjøre noe av arbeidet selv, eller la oss gjøre alt. Sammen finner vi gode løsninger for arbeidsdeling. Med Concepta Partner som regnskapsfører er du trygg på at offentlige oppgaver bli levert når de skal og fakturaer og offentlige avgifter blir betalt til avtalt tid.

Løpende bilagsføring

Concepta Partner har gode teknologiske løsninger med automatiserte prosesser som til enhver tid gir et oppdatert regnskap. Eksempelvis kan du ta bilde av dine kvitteringer med telefonen og sende de i en elektronisk løsning for utlegg og reiseregninger. Godkjenn fakturaer til betaling rett på telefon.

Fakturering og purring

Fakturering og oppfølging av kunder kan være tidkrevende. Vi kan utføre alt innen fakturering, innbetalinger, purring og øvrig kundeoppfølging – på denne måten får du frigjort tid. Dersom du ønsker å fakturere selv kan du benytte deg av webfakturering, som oppdaterer salget direkte i regnskapsprogrammet og gir ett «levende» regnskap.

Remittering/betaling

Automatiserte betalingsprosesser gjør at du slipper å gjøre manuelle betalinger. Remittering bidrar til at virksomheten får en optimal likviditetsstyring og alle fakturaer blir betalt til forfall. Automatisk innlesing av innbetalinger gir også tidsbesparelser.

Lønn

Lønnsområdet er komplisert og i stadig endring. Med en egen lønnsavdeling har vi samlet lang erfaring og høy kompetanse innenfor området, og våre ansatte vil sørge for at din virksomhet følger gjeldene lover og regler og at lønn og offentlige avgifter blir betalt til tiden.