Stein Olav Buer

Som autorisert regnskapsfører med mangeårig erfaring fra regnskapsbransjen er Stein en kunnskapsrik og god sparringspartner for både kollegaer og kunder. Stein er faglig dyktig, har erfaring med virksomheter fra ulike bransjer og med ulike problemstillinger. Han har god kjennskap til systemene vi benytter og han deler den gjerne, noe som bidrar til at vi jobber mer effektivt. Ved å være løsningsorientert og med engasjement finner han og bidrar til gode løsninger! Stein har jobbet i bransjen siden 2003, startet hos Concepta Partner i 2006 og ble medeier i 2012.

Stein er oppvokst i Rakkestad, og er i dag bosatt bare noen «steinkast» fra kontoret sammen med sin kone og to barn. Han har spilt fotball siden barnsben og favorittlaget er Tottenham. Fotballen er fortsatt en viktig del av livet, men oppleves i dag fra sidelinjen som tilskuer og fotballtrener for barna.

Stein er en viktig del av det gode og sosiale miljøet vi har hos Concepta Partner! Han er omsorgsfull og skaper mye glede, latter og god stemning på kontoret. Vi setter stor pris på å ha Stein med på laget!