Tove Tjerbo

Tove er født, oppvokst og bor fortsatt i Rakkestad kommune. Hun er mor til to døtre, har fem barnebarn og stiller opp for store og små. På fritiden liker hun blant annet å reise, både til sydlige strøk og på tur med campingvogn. Til mange kollegers glede er Tove tidlig på plass om morgenen, sørger for at kaffen er klar og har tid til en prat.

Tove har jobbet hos Concepta Partner siden 2001, og har med dette vært med siden starten. Som en sentral del av vårt lønnsteam bistår hun virksomheter med ansatte hvor lønnsområdet sannsynligvis oppleves som svært viktig. Samtidig er dette et område som er komplisert og i stadig endring. Tove har mangeårig erfaring med lønn, er nøyaktig, utvikler og oppdaterer sin kompetanse og sørger med dette for å ivareta våre kunders lønnsområde på en god måte. Hun er serviceinnstilt, fleksibel og gjør sitt ytterste for at kundene skal ha en god opplevelse. Med en bransje i stadig endring utfordres også lønnsområdet og vår rolle som «lønningskontor». Tove har tatt imot denne utfordringen, pusher egne grenser og bidrar til å utvikle Concepta Partner.

Vi har et godt og sosialt arbeidsmiljø og Tove er en viktig del av dette. Tove er omsorgsfull, har alltid tid og er forståelsesfull. Hun er morsom å være sammen med og bidrar til latter og glede. Vi er veldig glade for at akkurat Tove er en del av teamet vårt!