Vi søker fagansvarlig lønn og erfaren regnskapsfører

Regnskapsbransjen har over tid omstilt seg som følge av digitalisering og elektroniske løsninger. Nye teknologiske løsninger er allerede en stor del av vår hverdag, noe som stiller andre krav til oss og samtidig åpner opp flere muligheter som rådgivere. Over lang tid har vi gjennom engasjement, omtenksomhet og endringsvilje jobbet med å flytte fokus fra å være regnskapsprodusent til å være en aktiv del av kundens team. Vi er et spennende og annerledes regnskapskontor som stadig søker utvikling, med fokus på å skape merverdi for våre kunder.

Vi legger til rette for og oppfordrer til egenutvikling og spesialisering, både rent faglig og ikke minst med tanke på å styrke din rolle som rådgiver og teammedlem. I samarbeid med dyktige eksterne aktører har vi over flere år fulgt et program for å oppnå dette, alt med tanke på utvikling og mestring. Med et sterkt fagmiljø og et trygt sosialt fellesskap spiller vi hverandre gode. Hos oss er det takhøyde for engasjement og ideer – her er det muligheter for aktivt å være med å påvirke egen arbeidshverdag og utvikle Concepta Partner AS.

Fagansvarlig lønn:

Vi har et eget team som har spesialisert seg på lønn. Da vår nåværende fagansvarlig går av med pensjon søker vi ny fagansvarlig på dette området. Ut ifra kundebehov er vår ambisjon å utvikle dette området videre. Som vår nye fagansvarlig på lønn vil du få stort ansvar for å løfte dette området, og du motiveres av nyskapning.

Vi søker fagansvarlig lønn som:

  • har god kjennskap og erfaring med lønn
  • ønsker å drifte og utvikle lønnsområdet
  • ønsker å videreutvikle området med nye produkter
  • gjerne har kjennskap/erfaring fra HR – området
  • har gode evner til å jobbe selvstendig og i team, samt lede og motivere andre

 

Erfaren regnskapsfører:

Til denne stillingen søker vi en autorisert regnskapsfører eller regnskapsfører med mangeårig erfaring fra regnskap, lønn og årsoppgjør. Du ønsker å ha ansvar for egen kundeportefølje og har et brennende engasjement for at din kunde skal lykkes. Du evner å sette deg inn i kundens tankesett og behov, samt å bruke informasjonen på en måte som skaper merverdi for kunden.
  
Vi søker erfaren regnskapsfører som:

  • har allsidig og mangeårig regnskapserfaring
  • ønsker å ha oppdragsansvar for egen kundeportefølje
  • har stor grad av forretningsforståelse
  • har gode evner til å jobbe selvstendig og i team

 

For begge stillingene må du vise engasjement og nysgjerrighet, samtidig som du er nøyaktig. Du må også ha fokus på gode kundeopplevelser og trives i kommunikasjonssituasjoner. Vi bruker i dag systemene Visma Global, Visma Lønn, Visma.net, OneStop, PowerOffice og Tripletex. Kjennskap til noen av disse systemene er en fordel.

Klikk her for å søke på stillingen