Vidar Andersen

Vidar Andersen er partner og autorisert regnskapsfører i Concepta Partner AS. Han startet selskapet sammen med Bjørg Dalane i 2001.

Han er utdannet diplomøkonom fra Bedriftsøkonomisk Institutt med spesialisering innenfor økonomi, regnskap og skatt, samt revisorstudium. Tidligere har han jobbet som økonomisjef Teknisk Drift i Fredrikstad Kommune, Økonomisjef Horn Yrkesklær AS, samt administrerende direktør i Blåkläder AS.

Vidar har bred erfaring fra styreverv i SMB bedrifter, og har gjennom sitt selskap Styreguiden AS forfattet og gitt ut flere styrebøker, blant annet Styreguiden og Styrearbeid på 1-2-3. I dag er han en aktiv foredrags- og kursholder innenfor styre- og økonomiområdet.

Med bred erfaring bistår Vidar mange av våre kunder i komplekse saker. Vidar evner å sette seg inn i kundens behov og utfordringer og trekker inn de nødvendige ressursene for at Concepta Partner skal kunne bistå på best mulig måte. Vidar har et spesielt engasjement for arbeidet i styret og samspillet daglig leder og styret, samt gi våre kunder god økonomibistand og enkel innsikt i egen verdiskapning.